MORO FOR HELE GJENGEN

Teambuilding for bedriften

GI DINE ANSATTE EVNEN TIL Å NÅ NYE HØYDER HOS ALTITUDE!

Ser du etter en ny måte å underholde kontoret eller arbeidsgruppen din? Altitude er det beste stedet for bedriftsarrangementer eller teambuilding. Parken vår tilbyr en rekke attraksjoner og flerfunksjonsområder med mat og drikke som kan brukes til å skape den ultimate bedriftssamlingen.

Vårt eventteam jobber sammen med deg for å skape en spesialpakke som oppfyller behovene og budsjettet for akkurat dere. Ser du etter et unikt sted å ha et uforglemmelig, privat bedriftsarrangement, konferanse eller teambuildingaktivitet, er Altitude bygget for å ønske både små og store grupper velkommen.

Et arrangement hos Altitude kan hjelpe dere å fremme teambuilding, feire bedriftens milepæler eller motivere ansatte. Vi tilbyr en rekke unike opplevelser som kanonballturneringer, Ninja bane-turneringer og tematiske arrangementer.

BOOK NÅ! Bestill online nå eller kontakt Altitude-teamet for å bestille en uforglemmelig fest på 66982200.

OVERNATTINGSFESTER

En virkelig spesiell anledning krever et virkelig spesielt arrangement. Hos Altitude tilbyr vi overnattingsfester for organiserte grupper (familier, speidere, fotballklubber osv)

En maratonøkt på en fredagskveld til lørdags morgen

 • Fredag kveld 2t hopping
 • Pizza til kvelds
 • Film
 • Sove i arenaen
 • Frokost
 • 1 time med egen instruktør lørdag morgen før vi åpner

BOOK NÅ! Kontakt Altitude-teamet for å bestille en uforglemmelig fest på 66982200.

Skolegrupper

TA KLASSEN DIN MED TIL ALTITUDE!

Gjør den neste klassetur til den beste noensinne. Altitudes skolegruppeprogram fremmer en sunn, aktiv livsstil med en kampanje som fokuserer på å få alle i bevegelse. Vi tar imot grupper av alle typer og har en lang rekke aktiviteter for en hel dag med moro.

Vi mener at det å få barn i bevegelse er essensielt for å støtte den fysiske og kognitive utviklingen deres. Trampolinehopping er god trening, noe som er den beste måten å forbedre konsentrasjon og hukommelse på.

Hopping med klassekameratene hjelper deg å:

 • Lære standhaftighet
 • Øke selvtilliten
 • Fremme vellykket læring
 • Utvikle motoriske ferdigheter
 • Forbedre holdning
 • Trening i forkledning

Altitude passer behovene til klasseturen ved å tilby plass som er stor nok til gruppen din, spesielle rabatterte gruppepriser og buss/minibussparkering er tilgjengelig

BOOK NÅ! – Kontakt Altitude-teamet for å bestille skoleturen i dag på 66982200.

IDRETTSLAG

UANSETT HVA LAGIDRETTEN DIN ER, ARRANGER SEMESTERAVSLUTNINGEN PÅ ALTITUDE!

Feire slutten på en vellykket sesong hos Altitude. Målet vårt er å gjøre festen så enkel som mulig så du og gjestene dine kan fokusere på å ha det moro. Vil tilbyr noen standardpakker, men hver fest kan tilpasses etter dine ønsker. Ring oss, så hjelper vi deg å planlegge den beste lagsamlingen noensinne.

BOOK NÅ! – Kontakt Altitude-teamet for å bestille lagarrangementet ditt i dag på 66982200.

Leie av anlegg

Interessert i å ha Altitude helt for deg selv? Det fikser vi! Vi har ansatte tilgjengelig for å hjelpe deg når du boltrer deg i parken eller diskuterer forretninger i et av våre mange pauseområder. Vi har spesialpakker for alle anledninger, inkludert utleie av anlegget.

BOOK NÅ! Kontakt Altitude-teamet for å diskutere arrangementet ditt i dag på 66982200.

SPAR TID,

KOM KLAR TIL Å HOPPE